ELGON – Generam unicitate

Elgon sprijina pasiunea si creativitatea coaforilor din intreaga lume inca din anul 1970. Promisiunea unica Elgon este de a oferi inspiratie si inovatie cu produse fabricate in Italia si servicii profesionale personalizate.

Pentru un artist, libertatea este un loc in suflet, un loc in care nu exista limite ale creatiei artistice. Pentru un hairstylist, libertatea inseamna sa te simti increzator in munca sa, sa indraznesti sa fii indraznet si sa mergi mereu cu acel pas mai departe in cautarea frumusetii.

Misiunea Elgon este de a sprijini dezvoltarea oferind experiente educationale personalizate si imbunatatind unicitatea fiecarui individ.

„Educatia este aprinderea flacarii, nu umplerea unui vas” – Socrate

Elgon prezinta cu bucurie o colectie concisa si stimulanta de cursuri. In cadrul acestora, artistii si formatorii calificati Elgon lucreaza pentru a ajuta profesionistii sa scoata in evidenta artistul interior si sa impartaseasca pasiunea pe care pentru industra coaforului. Oferirea unui training bazat pe servicii al carui obiectiv este de a ajuta la cresterea veniturilor prin cunostinte, tehnici si inspiratie.

La Elgon, produsele cosmetice nu sunt doar produse, iar job-ul nu este doar o slujba. Realizarea produselor de infrumusetare de inalta calitate este modul de a raspunde la miracolul creatiei si de a celebra frumusetea intima a fiintelor umane si a naturii cu respect pentru libertatea si egalitatea tuturor oamenilor. Elgon este definit prin: Colore & Poesia (Culoare si poezie) si este dedicat tuturor celor care cred ca a trai inseamna a simti, a crea si a comunica impreuna cu ceilalti.

Cei care cred in Elgon, stiu ca fac parte din ceva mult mai mare. Cautarea frumusetii in toate formele sale este armonie. Acesta este motivul pentru care brandul a decis sa lucreze impreuna cu COOPI – International Cooperation.

COOPI a permis brandului sa exprime aceasta convingere cu un obiectiv clar si precis. Din acest motiv, Elgon a ales sa sprijine proiectul COOPI: „D precum in Dezvoltare, viitorul Sierra Leone este femeia”, indreptat catre 2.500 de femei din Sierra Leone si comunitatile in care traiesc. Acest proiect are ca obiectiv sprijinirea si coordonarea actiunilor femeilor si este destinat promovarii dreptului lor la proprietate si alfabetizare, lucrand impreuna pentru o mai mare participare a acestora in luarea deciziilor cu privire la aceste probleme, precum si exercitarea efectiva a acestor drepturi. Brandul Elgon este convins ca acest proiect de formare si partajare a cunostintelor va fi fundamental pentru construirea unui viitor mai bun pentru oamenii din Sierra Leone.

Din 2014, activitatea COOPI din Sierra Leone s-a concentrat pe siguranta alimentelor si, in special, pe dezvoltarea lantului de aprovizionare cu nuci de Caju (de la productie la comercializare). Lantul de aprovizionare cu nuci de Caju reprezinta o oportunitate importanta pentru angajarea locuitorilor din Sierra Leone, astfel incat acestia sa poata obtine independenta economica. Mai exact, sunt 400 de femei implicate in programe de formare agricola.

In 2016, Elgon a decis sa ofere o vizibilitate mai mare angajamentului sau social prin implicarea retelei sale intr-o campanie de beneficii. Obiectivul a fost implicarea propriilor clienti in colectarea fondurilor si, astfel, cresterea impactului general al proiectului. Odata cu lansarea campaniei #piantalarinascita – o inima pentru Sierra Leone, in timpul COSMOPROF Bologna 2016, Elgon si coaforii sai au promis sa doneze 1.000 de puieti de Caju femeilor din Sierra Leone.

Au urmat rezultatele, evenimentele, stirile si toate povestile despre solidaritate postate pe pagina de Facebook.

„Prin munca, viata pe pamant poate renaste.”

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!